The Ultimate Guide To بیماری زونا در ناحیه تناسلی
The Ultimate Guide To بیماری زونا در ناحیه تناسلی
Blog Article
این امر موجب هشدارهای بیشتری از سوی متحدان اسرائیل شد که باید شیوه جنگ علیه حماس را تغییر دهد تا غیرنظامیان را از مرگ و میر ناشی از بمباران شدید یا گرسنگی در امان نگه دارد.
در واقع امکان انتقال مستقیم زونا به شخص دیگر وجود ندارد. با این حال، فردی که هرگز به آبلهمرغان مبتلا نشده، با تماس مستقیم با مایع تاولهای شخصی که در حال حاضر زونا دارد، ممکن است ویروس را دریافت کند.
● زونا با کهیرها که خارش دارند و بر روی پوست ایجاد میشوند یکسان نیست. کهیر معمولاً در اثر واکنش آلرژیک به دارو، غذا یا چیزی در محیط ایجاد میشود.
در مراحل بعدی زندگی و با افزایش سن، ابتلا به زونا محتمل میشود زیرا سیستم ایمنی بدن شما به دلیل سن یا سایر شرایط پزشکی شروع به افت میکند و ویروس میتواند دوباره در بدن فعال و سپس ظاهر شود یا به عنوان چیزی به نام زونا نمود پیدا کند.
معمولاً بروز زونا در حاملگی غیرمعمول است، اما امکان ابتلا به آن وجود دارد. اگر فرد در دوران بارداری با کسانی که به آبلهمرغان یا عفونت زونا مبتلا شدهاند، در تماس بوده و واکسینه نشده باشد، ممکن است دچار آبلهمرغان شود.
از آنجا که خطر بروز عوارض جانبی شدید ناشی از بیماری زونا در افراد مسن خیلی بیشتر است، از علائم بیماری زونا میتوان برای افراد با سن بالاتر از ۶۰ سال از واکسن زونا استفاده کرد. این واکسن خطر بروز زونا را تا ۵۰% کاهش میدهد.
از عوارض زونا در بزرگسالان میتوان به ضایعات پوستی بیشتر و عفونتهای میکروبی که بر اثر تاولهای باز به وجود میآیند، اشاره کرد.
فرد به هر علتی مانند سرطان، دارو یا بیماری مزمن دارای سیستم ایمنی ضعیفی باشند.
قبل از مصرف هر گونه دارویی برای درمان زونا در دوران بارداری با پزشک خود صحبت کنید.
زونا زخم مسری است، یعنی امکان سرایت آن از یک فرد به فرد دیگر وجود دارد. اما شدت واگیر بودن آن به قدری نیست که از طریق تنفس منتقل شود.
کمیسر حقوق بشر سازمان ملل میگوید قحطی غزه میتواند جنایت جنگی باشد
رژیم ضد التهابی اندرو ویل: چه بخوریم و از چه پرهیز کنیم؟
● اولین علائم زونا معمولاً درد و سوزش است. درد معمولاً در یک سمت بدن و در امتداد ناحیه خاصی از پوست به نام درماتوم است و اغلب بثورات قرمز به همراه دارد.
این ویروس در ابتدا با بروز بیماری آبله مرغان مشخص میشود و پس از سالها ماندگاری در سلولهای عصبی ستون فقرات، دوباره خود را به صورت بیماری زونا بروز میدهد.